Numele de domeniu si adresa URL

Numele de domeniu si adresa URL

Distribuire

[Nr. voturi: 2 Nota medie: 5]

Un site web este locul unde afacerea dvs. traieste online!

Domeniul este adresa online prin care o adresa URL ii conduce pe oameni catre usa dvs. din fata, insa site-ul web este casa in care locuieste afacerea. In timp ce instrumentele pentru construirea site-ului web variaza, orice ar trebui sa construiti trebuie indicat catre domeniu, astfel incat legaturile dintre ele sa se poata conecta.

Ce este un nume de domeniu?
In lumea vasta a internetului, un nume de domeniu este specific doar pentru afacerea dvs., astfel incat publicul tinta sa va poata gasi mai usor. Domeniul este adresa online si numele pe care il introduc clientii atunci cand vor sa va gaseasca afacerea.

Ce este o adresa URL?
Bara de adrese din partea de sus a unei pagini web, numita in mod obisnuit URL, este localizatorul universal de resurse. Aceasta include toate informatiile de care computerul are nevoie pentru a gasi pagina, imaginea sau documentul potrivit pe un site web. Numele de domeniu este inclus in adresa URL, dar un domeniu nu este acelasi lucru ca o adresa URL.
Mai simplu spus, o adresa URL este intregul sir de caractere, creand o harta care duce computerul unde vrei sa mergi online.

„Https: //” inseamna protocol de transfer de hipertext securizat. Un protocol este o comanda care spune computerului sa citeasca urmatoarele informatii sub forma de hipertext, un limbaj structurat care utilizeaza legaturi logice, numite hyperlinkuri, intre diferite noduri de pe pagina web care contine text.

Asigura-ti afacerea online cu toate instrumentele potrivite!

Construirea unui public care va sustine noua idee de afaceri necesita o baza online sigura. Cunoasterea diferentelor dintre un nume de domeniu, o adresa URL si un site web nu numai ca va ajuta sa conduceti mai bine afacerea, dar va ofera si mai mult control atunci cand decideti ce este potrivit pentru afacerea dvs. online.

Distribuire

Scris de: AMC WebSoft