skip to Main Content

Câștigă timp și bani cu aplicația CRM AMC!

O modalitate excelentă de a începe călătoria cu noi. Dar asta nu e tot! Cu Pachetul Premium, beneficiezi de caracteristicile avansate ale platformei CRM timp de 1 lună complet GRATUIT.

Descoperă noile oferte! Pachetul Standard GRATUIT.

despre-crmamc-amcwebsoft

Customer Relationship Management

Funcționalitățile CRM-ului sunt complexe și gândite exact pentru managementul clienților, dar oferă și posibilitatea de administrare a mailurilor sau a serviciilor contractate la diverși furnizori, precum și gestionarea plăților.

Setări date companie

De aici începe totul. Configurează datele companiei, logo, adrese de email, conturi bancare, semnătură, cota TVA, serii documente și acestea vor fi preluate automat pe documentele emise prin intermediul CRM-ului: oferte, contracte, acte adiționale, facturi fiscale și chitanțe.

Gestionare utilizatori multipli

Toate conturile Premium beneficiază de funcția Multi-User. Aceasta a fost special concepută pentru companiile care au mai mulți angajați. Poți crea un număr nelimitat de utilizatori și poți alege, pentru fiecare, funcțiile la care are acces în platforma CRM.

Gestionare mail-uri

Email-ul este un instrument digital indispensabil. Este un mijloc prin care putem comunica cu alți utilizatori (furnizori, clienți, parteneri) de oriunde din lume. CRM AMC poate fi folosit și pentru gestionarea mailurilor, nu mai ai nevoie de alt client de mail.

Administrare clienţi potenţiali

Adaugă direct din mail potențialii clienți și gestionează rapid datele lor de contact. Poți crea oferte și să le trimiti direct pe mail. Când oferta a fost acceptată, cu un singur click, poți transforma clienții potențiali în clienti și poți continua, cu ușurință, gestionarea acestora.

Administrare clienți

Management productiv înseamnă parteneriate pe termen lung. Noi te ajutăm să gestionezi cu ușurință clienții, serviciile, evenimentele, ofertele, contractele, facturile și încasările. Adaugă datele clienților și îi poti contacta direct din CRM telefonic, prin WhatsApp sau mail.

Calendar evenimente

Folosește instrumente digitale actuale și eficiente. Organizează-ți timpul cât mai eficace și productiv posibil. Adăugă în calendarul digital CRM AMC evenimentele importante, întâlnirile cu potențiali clienți sau furnizori. Astfel vei fi notificat și nu-ți va scăpa nimic din vedere!

Administrare servicii companie

Pe platforma CRM AMC ai toate serviciile organizate sub formă de tabel. Acesta a fost structurat în așa fel încât vei putea realiza/genera diverse comparații, analize, rapoarte, sau oferte. Detaliile importante despre servicii, prețuri se pot descărca în format PDF și Excel.

Creare și administrare oferte

Șabloane CRM AMC sunt predefinite pentru orice tip de ofertă, realizate pentru ca tu să economisești timp important și să te focusezi pe alte aspecte prioritare și nu pe căutarea de modele. Acestea se pot trimite pe mail sau exporta în format PDF.

Generare contracte, acte adiționale, procese verbale

Îți punem la dispoziție șabloane de contracte pe care le poți completa cu ușurință folosind datele și serviciile introduse în CRM, apoi le poți trimite pe e-mail sau salva în format PDF. Completează data expirării contractului și sistemul te va notifica cu 7 zile înaintea expirării.

Emitere facturi fiscale, setare facturi recurente

Emite facturi fiscale online în patru monede (leu, euro, dolar american, liră sterlină). Setează facturi recurente pentru serviciile prestate, iar acestea se vor emite automat la data setată de tine. Facturile emise pot fi trimise clientului pe e-mail sau pot fi salvate în format PDF și în format e-factura.

Evidență încasări

Ține evidența încasărilor companiei și emite chitanțe fiscale prin intermediul platformei CRM. Trimite automat notificări de plată clienților, prin e-mail, cu un număr de zile stabilit de tine, înainte şi / sau după data scadentă a facturii fiscale.

Gestionare furnizori

Gestionează informațiile furnizorilor într-un mod ușor și eficient. Adaugă lista de furnizori, serviciile pe care ți le oferă, mail-urile, facturile, toate într-un singur loc. CRM AMC facilitează evaluarea serviciilor, costurilor și a impactului produs asupra afacerii tale.

Generare rapoarte

Generează automat rapoarte referitoare la clienții potențiali și clienții noi adăugați în CRM, ofertele create (concretizate sau neconcretizate), contractele generate, facturile emise (încasate sau neîncasate), încasările companiei și plățile facturilor către furnizori dintr-o perioadă de timp aleasă de tine.

Integrare terți

Integrare plată cu cardul: Procesatoare de plăți online NETOPIA Payments și EuPlatesc. Export facturi în format XML sau EXCEL configurate special pentru programele de contabilitate: SAGA, NextUP, ContWin. Export facturi în format XML pentru sistemul e-factura sau integrare cu sistemul e-factura și facturile se trimit in SPV cu un singur click.

Sarcini

Într-o companie, indiferent de marimea acesteia și a numărului de angajați, este important să existe o evidență clară a sarcinilor trasate şi executate într-o anumită perioadă de timp. Tu și echipa ta puteți gestiona mult mai uşor sarcinile individuale sau de grup şi puteţi verifica oricând starea acestora, folosind sistemul nostru CRM.

Back To Top