skip to Main Content
Bine ați venit în universul AMC Websoft

Un laborator al ideilor software, unde creația se întâlnește cu tehnologia și inovația devine realitate digitală! Fondată în 2017, suntem o echipă dedicată și plină de viață, formată din 10 profesioniști în IT și marketing online, pasionați să vă aducă cele mai inventive soluții.

Ce ne face speciali? Nu suntem doar o companie de dezvoltare software, suntem arhitecții succeselor digitale. De la optimizarea SEO la testarea QA, de la realizarea de site-uri web captivante la dezvoltarea de magazine online, suntem aici pentru a vă ghida în lumea digitală a viitorului.

Cu noi, fiecare linie de cod devine o poveste de succes. Cu o abordare personalizată și o echipă tânără și inteligentă, suntem gata să transformăm visele tale în experiențe interactive. AMC Websoft este partenerul ideal pentru călătoria ta online.

Misiune

La AMC Websoft, misiunea noastră este să oferim soluții software de top, de la SEO la dezvoltare web, și să ghidăm clienții către succesul digital. AMC Websoft – excelență în fiecare linie de cod!

Viziune

Viziunea noastră la AMC Websoft este să fim lideri în inovația digitală. Ne concentrăm pe crearea de soluții software revoluționare care să aducă valoare clienților noștri și să anticipeze cerințele viitorului digital.

Echipa AMC WebSoft

Suntem o echipă dedicată de profesioniști pasionați de dezvoltarea web și software, cu o vastă experiență în domeniu. Membrii noștri aduc laolaltă cunoștințe solide, creativitate și o abordare orientată spre soluții pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele în lumea digitală.

Mihai

Founder

Ionela

CEO

Andrei

Marketing

Adriana

Customer Support

Diana

Sales & Marketing

Loredana

Product Manager

Ovidiu

Full Stack Developer

Alexandru

Web Developer

Janina

Junior Web Developer

F. Andrei

Web Developer

Sebastian

SysAdmin

Ai putea fi chiar tu

Vino in echipa noastra

Testimoniale

Perspectiva clienților noștri fideli și a utilizatorilor care au beneficiat de ceea ce oferim. Citiți poveștile lor de succes, recenziile pozitive și feedback-ul sincer pentru a obține o mai bună înțelegere a modului în care am putut satisface nevoile lor.

Lili C
Lili C
2023-11-24
O colaborare de peste 2 ani de care sunt extrem de incantata. Recomand echipa AMC Websoft pentru servicii de realizare website, promovare si optimizare SEO.
Horia Nes
Horia Nes
2023-11-22
Easy to use. CRM and Invoice. Quick suport and very good price!
Dan Pavel
Dan Pavel
2023-11-22
Colaborăm cu echipa AMC Websoft de mulți ani (11 ani). Am realizat împreună site-uri, soft personalizat, newslettere, .... Echipa AMC a înțeles cu adevărat nevoile noastre și din acest motiv avem o colaborare lungă și frumoasă!
Mihai Bogdan Dutescu
Mihai Bogdan Dutescu
2023-11-22
O colaborare de succes, întotdeauna!Îmi place la echipa AMC WEBSOFT că răspund prompt la solicitări.
ASK Education
ASK Education
2023-10-25
Folosesc deja de ceva timp platforma amc facturare si e tare utila. Pot sa facturez oriunde as fi, pot sa urmaresc usor facturile emise din contul fiecarui client, dar am si partea de rapoarte care imi e de mare ajutor. Pe deasupra, e si gratuit 1 an!!! Recomand!
Tanase Iulian
Tanase Iulian
2023-10-24
AMC facturare e foarte util si e gratuit in primul an. Sunt foarte multumit!
Ionel cristea
Ionel cristea
2023-05-28
Profesionalismul își spune cuvântul!!Cu mare încredere recomand.
Mitu Lucian
Mitu Lucian
2023-03-16
Cei mai buni,nota 10!
Back To Top