skip to Main Content
Bine ați venit în universul AMC Websoft

Un laborator al ideilor software, unde creația se întâlnește cu tehnologia și inovația devine realitate digitală! Fondată în 2017, suntem o echipă dedicată și plină de viață, formată din 10 profesioniști în IT și marketing online, pasionați să vă aducă cele mai inventive soluții.

Ce ne face speciali? Nu suntem doar o companie de dezvoltare software, suntem arhitecții succeselor digitale. De la optimizarea SEO la testarea QA, de la realizarea de site-uri web captivante la dezvoltarea de magazine online, suntem aici pentru a vă ghida în lumea digitală a viitorului.

Cu noi, fiecare linie de cod devine o poveste de succes. Cu o abordare personalizată și o echipă tânără și inteligentă, suntem gata să transformăm visele tale în experiențe interactive. AMC Websoft este partenerul ideal pentru călătoria ta online.

Misiune

La AMC Websoft, misiunea noastră este să oferim soluții software de top, de la SEO la dezvoltare web, și să ghidăm clienții către succesul digital. AMC Websoft – excelență în fiecare linie de cod!

Viziune

Viziunea noastră la AMC Websoft este să fim lideri în inovația digitală. Ne concentrăm pe crearea de soluții software revoluționare care să aducă valoare clienților noștri și să anticipeze cerințele viitorului digital.

Echipa AMC WebSoft

Suntem o echipă dedicată de profesioniști pasionați de dezvoltarea web și software, cu o vastă experiență în domeniu. Membrii noștri aduc laolaltă cunoștințe solide, creativitate și o abordare orientată spre soluții pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele în lumea digitală.

Mihai

Founder

Ionela

CEO

Andrei

Marketing

Ioana

Marketing

Diana

Sales & Marketing

Cristina

Sales

Alexandru

Web Developer

Ovidiu

Web Developer

Irinel

Web Developer

Sebastian

SysAdmin

Ai putea fi chiar tu

Vino in echipa noastra

Testimoniale

Perspectiva clienților noștri fideli și a utilizatorilor care au beneficiat de ceea ce oferim. Citiți poveștile lor de succes, recenziile pozitive și feedback-ul sincer pentru a obține o mai bună înțelegere a modului în care am putut satisface nevoile lor.

ASK Education
ASK Education
2023-10-25
Folosesc deja de ceva timp platforma amc facturare si e tare utila. Pot sa facturez oriunde as fi, pot sa urmaresc usor facturile emise din contul fiecarui client, dar am si partea de rapoarte care imi e de mare ajutor. Pe deasupra, e si gratuit 1 an!!! Recomand!
Tanase Iulian
Tanase Iulian
2023-10-24
AMC facturare e foarte util si e gratuit in primul an. Sunt foarte multumit!
Ionel cristea
Ionel cristea
2023-05-28
Profesionalismul își spune cuvântul!!Cu mare încredere recomand.
Mitu Lucian
Mitu Lucian
2023-03-16
Cei mai buni,nota 10!
Irina N
Irina N
2023-03-16
Am apelat la AMC WebSoft pentru realizarea a două site-uri web, iar colaborarea a fost excelentă de la început. Recomand cu încredere!
Marius Burghelea
Marius Burghelea
2023-03-12
Recomand! Service impecabil!
Catalin Zamfir
Catalin Zamfir
2023-03-11
Recomand cu încredere!
Claudiu Staicu
Claudiu Staicu
2023-02-21
Am contractat serviciile AMC WEBSOFT pentru creare unei platforme soft personalizate și pot sa spun ca am avut și am parte de consultanta și informări referitoare la implementare în orice faza de dezvoltare al acesteia. O echipa de profesioniști dedicata dezvoltării de soft-uri.I have developed a platform with AMC WEBSOFT and all I can say there is a dedicated team of professionals which are giving me, at any stage, all the details of the development but also all the inputs on implementing and operating the platform.
Back To Top