Gazduire web / web hosting

Gazduire web / web hosting

Distribuire

[Nr. voturi: 5 Nota medie: 5]

Fiecare site existent in Internet, indiferent ca e blog sau magazin online, trebuie sa aiba un nume de domeniu si hosting (gazduire web).

Ce este Gazduirea Web?

Gazduirea web este o necesitate pentru orice site web – este locatia fizica a site-ului dvs. web pe Internet, un centru de stocare online care gazduieste informatiile, imaginile, videoclipurile si alte continuturi ale site-ul dvs.

Gazduirea site-ului Web este de obicei masurata in cantitatea de spatiu care vi se aloca pe server si cantitatea de transfer de date sau „latimea de banda” de care aveti nevoie pentru a accesa serverul. De exemplu, daca aveti multa interactiune cu clientii pe site-ul dvs. web, cum ar fi fisierele de descarcat, veti accesa serverul frecvent si veti avea nevoie de mai mult spatiu de transfer de gazduire web decat cineva care pur si simplu pune text pe site. Cu cat aveti mai multe „elemente” sau „continut” pe site-ul dvs. (adica fotografii, harti, fisiere PDF, etc.), cu atat mai mult veti avea nevoie de spatiu pe disc pentru gazduirea site-ului.

Gazduirea web se  clasifica, pe scara larga, in urmatoarele tipuri:

Gazduire partajata – site-ul dvs. este gazduit pe un server impreuna cu alte site-uri web.

Gazduire VPS – acest tip de web hosting iti ofera avantajele de a avea un server privat, unul doar pentru tine.

Gazduire pentru distribuitori / Reseller Hosting – Bazat pe gazduire partajata, va permite sa creati mai multe conturi sau sa le revindeti, sa le folositi pentru clienti.

Gazduire dedicata – Detineti propriul server dedicat in intregime.

Gazduirea web face posibila vizitatorilor sa vizualizeze continutul site-ului dvs. atunci cand tastati numele dvs. de domeniu. Dar un serviciu de gazduire web realizeaza mult mai mult decat atat. Te poate ajuta sa iti mentii site-ul – si sa functioneze fara probleme – 24/7. Acest lucru este deosebit de important pe piata concurentei de comert electronic, unde disponibilitatea intrerupta va poate determina sa pierdeti nu numai vanzarile, ci si clientii care vor parasi site-ul dvs. dupa o experienta negativa si, eventual, nu vor mai reveni.

Pachetele noastre de gazduire web vin intr-o varietate de spatii pe disc si dimensiuni de transfer de date si va vom ajuta sa alegeti pachetul potrivit pentru dvs. Daca aveti nevoie de mai multa capacitate de gazduire a site-ului web decat ati cumparat initial, puteti creste cantitatile oricand prin actualizare. Pentru utilizatorii tehnici avansati care au nevoie de capacitati suplimentare dincolo de aceasta, oferim servere private virtuale (VPS) pentru un spatiu de stocare mai mare si mai mult control.

Distribuire

Scris de: AMC WebSoft