Avantajele utilizării unui CRM pentru facturarea online

Avantajele utilizării unui CRM pentru facturarea online

Distribuire

[Nr. voturi: 4 Nota medie: 5]

Procesul de facturare reprezintă una dintre cele mai monotone sarcini. Pentru a facilita aceste sarcini obișnuite, trecerea la facturarea online este o decizie excelentă pentru majoritatea firmelor indiferent de mărime acestora.

Facturarea online este un proces mult mai eficient decât orice altă formă de facturare offline. Într-un model de afaceri tradițional, fiecare procedură pe hârtie este plină de etape administrative. De asemenea, necesită mult timp, ceea ce face ca facturarea online să fie cea mai bună soluție de luat în considerare.

1. Plăți mai rapide
De fiecare dată când o factură este primită manual, procesul de plată necesită timp pentru a trece prin mai multe etape înainte de organizarea plăților.

Un software de facturare online, precum CRM AMC, este dezvoltat pentru a te ajuta să accelerezi procesul de plată.

Facturarea online constă în trimiterea facturilor și a memento-urilor de plată înainte și după data scadenței. Prin urmare, cu cât trimiți facturile mai devreme, cu atât vei fi mai repede plătit.

Cu software CRM, crearea și trimiterea facturilor este foarte simplă, ușoară și rapidă.

2. Economisește timp și reduce costurile
Timpul este prețios, toată lumea știe asta. Folosirea unui software CRM te poate salva de o mulțime de lucruri.

Nu numai că nu mai trebuie să petreci ore întregi făcând facturile manual, dar vei fi plătit și mai repede. Cu un instrument de facturare online, poți fi sigur că factura ta ajunge la timp și o poți urmări cu ușurință.

Pe lângă economisirea timpului, software-ul CRM AMC reduce și elimină complet costurile suplimentare asociate cu cheltuielile emiterii facturii pe suport de hârtie, plicuri și costuri de transport pentru livrarea facturilor.

În plus, nu mai ai nevoie de rafturi pentru stocare (totul este stocat în cloud).

3. Reduce birocrația
Hârtia este o problemă. Când vine vorba de contabilitatea întreprinderilor mici ne vine, de obicei, în minte imaginea cuiva îngropat sub grămezi de dosare și hârtii.

Un sistem CRM nu numai că asigură respectarea legii, ci și numerotarea corectă a facturilor și respectarea notificărilor legale.

Cu un serviciu bun, poți filtra facturile pe zile, starea de plată sau client, precum și să le descarci sau să le imprimi, astfel încât să le poți trimite clienților sau contabilului.

4. Organizare mai bună
Există momente în care s-ar putea să uiți dacă un client a plătit sau chiar s-a uitat la o factură pe care ai trimis-o. Alegerea software-ului CRM AMC vă poate ajuta să urmăriți memento-urile și să generați automat facturi de fiecare dată când sunt trimise sau să programați facturile să se emită automat.

Utilizarea software-ului de facturare online este probabil cea mai eficientă metodă de a urmări facturile trimise, plătite sau neplătite fără a copleși clienții cu memento-uri.

Platforma CRM AMC este ușor de utilizat, te ajută la automatizarea procesului fără a fi nevoie de asistență, oferind posibilitatea de a trimite memento-uri în cazul în care o factură a depaăși data scadentă.

5. Ușor accesibil
Când fișierele sunt stocate pe computer, accesul la facturi devine limitat. Cu un sistem CRM, poți accesa informațiile de oriunde și de pe orice dispozitiv.

Pur și simplu te conectezi la cont pentru a afla pentru ce clienți trebuie să începi facturarea. Vei avea la îndemână întotdeauna posibilitatea de a emite și trimite facturi.

Facturarea online se face în cloud, ceea ce permite gestionarea informațiilor despre clienți și facturarea dintr-o singură aplicație. Îl poți utiliza pe desktop, tabletă sau smartphone.

Aceasta înseamnă că, dacă nu poți ajunge la birou, ești acasă sau în călătorie, poți trimite și gestiona facturile 24/7.

6. Securitate sporită
Când computerul este deteriorat, îți poți lua la revedere de la cele mai importante fișiere, deoarece nu ai reușit să creezi o copie de rezervă.

Facturarea online îți oferă liniște, deoarece software-ul CRM AMC, conceput de AMC WebSoft, este extrem de sigur și este susținut în cloud. Protejează fișierele împotriva interferențelor și pierderilor.

Folosind software-ul de facturare online, tu și clienții tăi puteți sta liniștiți cu privire la securitatea datelor personale și de afaceri, asigurându-te că nu vor exista niciodată pierderi sau scurgeri de date care să poată pune în pericol informațiile companiei sau ale clienților în timpul tranzacției.

Distribuire

Scris de: AMC WebSoft