skip to Main Content

Implementarea unui sistem CRM în cadrul firmei tale îți permite să crești eficiența operațională a acesteia, să îmbunătățești viteza de luare a deciziilor și să automatizezi procesele de rutină. Este un pas esențial, prin urmare, dacă ai decis să implementezi un sistem CRM, trebuie să înțelegi clar ce funcționalități trebuie să includă. Una dintre aceste funcționalități se referă la configurarea și setarea datelor companiei.

Cu ajutorul sistemului CRM AMC poți configura datele companiei, logo-ul, adresele de email, conturile bancare, semnătura, cota TVA, seriile de documente, iar acestea vor fi preluate automat pe documentele emise prin intermediul CRM-ului: oferte, contracte, acte adiționale, facturi fiscale și chitanțe.

Este important să știi că aceasta reprezintă una dintre cele mai importante funcționalități, pentru a nu pierde timp și bani pe altele inutile, pe care cel mai probabil nu le vei folosi.

Atunci când realizați acțiuni repetitive, șabloanele, create prin setarea datelor companiei, permit angajaților economisirea timpului, precum și a banilor. Șabloanele pot fi implementate pentru a adăuga proiecte sau sarcini, pentru a genera oferte și contracte, pentru a procesa apeluri și pentru a participa la o mare varietate de situații care apar în cele din urmă în procesul de comunicare cu clienții potențiali sau existenți.

Dezvoltată de AMC WebSoft, platforma CRM AMC vine cu această abordare deosebit de utilă și convenabilă, atât pentru angajați noi din firmă, deoarece le permite să se obișnuiască mai repede cu noile lor sarcini, cât și pentru angajații cu experiență, cărora le va accelera și optimiza fluxul de lucru.

Back To Top