skip to Main Content

Mulți oameni privesc softul CRM doar ca pe un instrument de vânzare –  o modalitate de a urmării unde se află clienții în drumul lor spre cumpărare –  dar acesta reprezintă și o metodă de a dezvolta noi oportunități.

Utilizat corect, un CRM poate duce efectiv la rezultate mai bune ale experienței clienților prin consolidarea conexiunilor dintre aceștia și afacere.

Cu alte cuvinte, CRM AMC poate fi un constructor de relații care aduce mai multe venituri de la clienții deja existenți.

Menține contactul

Probabil știți deja că este nevoie de a comunica de mai multe ori pentru a transforma un client potențial într-un client plătitor, dar ce se întâmplă după ce i-ați câștigat?

A rămâne în relații bune după vânzare este una dintre cheile reținerii pe termen lung, iar un CRM poate face minuni în acest sens. De exemplu, vă poate reaminti să trimiteți felicitări cu ocazia zilelor de naștere și alte comunicări personale, creând și păstrând acea legătură apropiată.

Personalizează comunicarea

Studiile au arătat că oamenii răspund mai pozitiv la comunicarea personalizată. De exemplu, email-urile care sunt adresate cuiva pe nume sunt mai susceptibile să fie citite și să primească un răspuns.

Un CRM ajută la completarea datelor, permițând trimiterea campaniilor în masă clienților, oferind în același timp impresia că fiecare mesaj este unic și individualizat.


Oferă consecvență

Coerența joacă un rol semnificativ într-o experiență pozitivă a clienților. Clienții se așteaptă să primească același nivel de atenție, indiferent cu cine interacționează și nu vor să repete aceeași poveste încă o dată.

Un CRM oferă o bază centralizată pentru comunicarea cu clienții, menținându-i pe toți pe aceeași pagină. Când clienții primesc în mod constant servicii excelente, puteți fi sigur că vor rămâne mai mult timp, vor face recomandări în legătură cu afacerea și vor genera noi clienți.

Livrează oferte relevante

Un sistem CRM oferă acces la detalii valoroase despre preferințele și obiceiurile de cumpărare ale unui client. Aceste informații pot fi apoi utilizate pentru a crea și a furniza oferte personalizate care sunt mai susceptibile să conducă la colaborări repetate.

Clienții dvs. vor aprecia că mesajele și ofertele de marketing pe care le primesc sunt relevante pentru aceștia și veți beneficia de vânzări crescute.

Răspunde repede

Un alt mare beneficiu al unui CRM, în special în ceea ce privește experiența clienților, este automatizarea. Mai exact, îl puteți configura pentru a genera răspunsuri imediate la întrebările clienților, indiferent de zi sau oră.

Acest tip de atenție este apreciat și vă poate ajuta să ieșiți în evidență față de concurență.

După cum vedeți, CRM AMC poate fi mai mult decât un simplu instrument de urmărire a vânzărilor.

Folosit corect, puteți afla mai multe despre clienții dvs. și puteți folosi această informație valoroasă pentru a crea și a oferi experiențe incredibile, menținându-i și făcându-i să se întoarcă, an de an.

Descoperă platforma CRM

Back To Top