Am lansat platforma CRM AMC

Am lansat platforma CRM AMC

Distribuire

[Nr. voturi: 9 Nota medie: 5]

Platforma CRM AMC lansată de compania noastră este destinată întreprinderilor mici și mijlocii din România prestatoare de servicii.

Un sistem CRM nu este doar o soluție pentru managementul relațiilor cu clienții, este un instrument folosit și pentru creșterea vânzărilor și fidelizarea clienților. Scopul final este acela de creștere a eficienței companiei prin reducerea timpului de răspuns la cerințele clienților și evitarea erorilor umane.

IMPORTANT: Platforma CRM AMC a fost concepută pentru a veni în întâmpinarea companiilor mici și mijlocii care nu au resursele necesare pentru a-și realiza propria soluție de management.

Dintre funcționalitățile importante amintim:

  • Client de e-mail: gestionează poșta electronică – citește, trimite, organizează, etichetează e-mailuri direct din CRM.
  • Calendar: adăugă în calendarul digital CRM AMC evenimentele importante, întâlnirile cu potențiali clienți sau furnizori și sistemul te va notifica înainte cu șapte zile.
  • Clienți: listă clienți cu date de contact și apelare directa pe mail, telefon, WhatsApp; evidență servicii pentru fiecare client, emitere automată a ofertelor, generare automată de contracte și acte adiționale; emitere facturi fiscale și setări abonamente/emitere facturi recurente; evidență încasări și emitere chitanțe.
  • Furnizori: evidența facturilor plătite și/sau neplătite.
  • Rapoarte: raport plăți furnizori; statistică clienți, raport oferte emise, raport contracte generate; raport facturi emise; raport încasări.
  • Integrări: plata cu cardul – oferă posibilitatea clienților tăi de a plăti facturile cu cardul adăugând un link de plată pe factura emisă prin sistem.

Poți testa funcționalitățile platformei de management al clienților, GRATUIT, 30 de zile. Mai multe detalii despre CRM găsiți accesând https://www.crmamc.ro/

Distribuire

Scris de: AMC WebSoft