skip to Main Content


Soft pentru realizare reviste online

Servicii realizare soft:
realizare soft, găzduire VPS, mentenanță soft
Limbă site: română

Vezi proiectul live
htmlphpjavascriptjquerymysql

Pandazine este o platformă inovatoare care servește ca punte de legătură către o revistă de succes, ce îndeplinește cele mai exigente cerințe. Echipa noastră de profesioniști se află în spatele acestei reviste și este gata să răspundă prompt nevoilor tale, rezolvând rapid eventualele probleme întâmpinate în procesul de concepere al revistei.

Cu Pandazine, vei obține un subdomeniu automat generat pe platforma noastră atunci când îți creezi un cont. Revista ta va fi găzduită pe serverele noastre, fără costuri suplimentare pentru tine.

În cadrul revistei, poți adăuga rapid reclame în paginile special dedicate acestora, având opțiuni de personalizare în funcție de preferințele tale. Ai posibilitatea de a integra conținut video, ce nu poate fi inserat într-o revistă fizică.

Revista realizată pe platforma Pandazine se adaptează automat la dispozitivul cititorului, facilitând navigarea pentru utilizatorii cu ecrane tactile.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Pandazine, va trebui să închei un abonament pe o perioadă minimă de 3 luni. Numărul publicațiilor este nelimitat, fără costuri suplimentare.

Pandazine îți pune la dispoziție suport tehnic specializat și consultanță în procesul de concepere al revistei tale, asigurându-te că vei avea o experiență de calitate și o revistă unică și atractivă.

Back To Top