skip to Main Content


Creare aplicație fidelizare clienți

Servicii realizare soft:
realizare soft, găzduire VPS, mentenanță soft
Limbă site: română

htmlphpjavascriptjquerymysqlcodeigniter

Sistemul avansat de management al comenzilor și clienților, dezvoltat de AMC WEBSOFT în colaborare cu AROBS Transilvania Software pentru compania SOFIAMAN IMPEX SRL, se distinge prin funcționalități puternice și o integrare perfectă cu platforma de gestiune şi contabilitate. Acest produs oferă o gamă extinsă de caracteristici, cu accent pe API, contabilitate şi rapoarte, care ajută la administrarea afacerii în mod eficient.

O prezentare mai detaliată a acestor aspecte cheie ale produsului:

– API integrat:
Sistemul este echipat cu un API puternic, care permite preluarea automată a comenzilor din Classoft. Astfel, orice actualizare sau modificare a comenzilor în Classoft va fi sincronizată în timp real în sistemul de fidelizare, asigurându-ne că există întotdeauna cele mai recente informații.

– Fidelizare clienți
Platforma nu doar contactează automat fiecare client în ziua sa de naștere, ci și gestionează și generează bonusuri sau reduceri speciale pentru această ocazie. Astfel, în afară de mesajul personalizat transmis, clienții primesc și beneficii suplimentare, cu ocazia aniversării lor. Aceste bonusuri sau reduceri pot consta într-un voucher cu discount pentru achiziții ulterioare, un cadou surpriză sau alte avantaje exclusive. Prin această abordare, platforma își arată recunoștința și aprecierea față de fiecare client în parte, consolidându-și relația și generând satisfacție și loialitate în rândul clienților săi.

– Rapoarte Personalizate:
Sistemul oferă o varietate de rapoarte personalizate, care permit obținerea unei imagini clare și detaliată asupra performanței afacerii. Există posibilitatea de a genera rapoarte referitoare la vânzări, clienți, angajaţi. Aceste rapoarte sunt personalizabile, permițând selectarea perioadelor, filtrele și informațiile specifice care se doresc verificate.

– Analize Avansate:
În afară de rapoartele standard, produsul oferă și funcționalități avansate de analiză. Oferă posibilitatea de a examina tendințele de vânzare, comportamentul clienților, performanța angajaților și multe altele. Aceste informații valoroase vor ajuta conducerea să ia decizii strategice în ceea ce privește dezvoltarea afacerii.

– Securitate și Confidențialitate:
Compania noastră pune un accent deosebit pe securitatea datelor și confidențialitatea informațiilor. Sistemul dezvoltat de noi utilizează cele mai recente tehnologii de securitate pentru a proteja datele și pentru a ne asigura că informațiile sensibile sunt în siguranță.

Back To Top