skip to Main Content

Firma de catering “Gustări Delicioase” își dorește să creeze un profil al clientului ideal pentru a-și direcționa eforturile de marketing și vânzări. Prin urmare, au realizat o cercetare de piață și au identificat următorul profil:

  1. Persoane fizice și juridice: “Gustări Delicioase” furnizează servicii de catering atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.
  2. Vârsta: Majoritatea clienților sunt cuprinși între 25 și 55 de ani, iar vârsta medie este de aproximativ 35 de ani.
  3. Venituri: Clienții “Gustări Delicioase” sunt în general din clasa de mijloc sau superioara, cu venituri anuale estimate la peste 50.000 de lei.
  4. Evenimente: Clienții “Gustări Delicioase” organizează în general evenimente corporate (cum ar fi lansări de produse, conferințe sau întâlniri de afaceri), petreceri private (cum ar fi aniversări, nunți sau botezuri) și evenimente speciale (cum ar fi Valentine’s Day sau Revelion).
  5. Număr de invitați: În general, clienții “Gustări Delicioase” au un număr mare de invitați, cu evenimente care au între 50 și 300 de invitați.
  6. Preferințe alimentare: Clienții “Gustări Delicioase” sunt preocupați de calitatea și prospețimea alimentelor, preferând produse organice, non-GMO și fără conservanț. În plus, există o cerere crescută pentru alimente vegetariene și vegane.
  7. Buget: Clienții “Gustări Delicioase” sunt dispuși să plătească un preț mai ridicat pentru servicii de calitate și produse alimentare de înaltă calitate.

Folosind un CRM, “Gustări Delicioase” poate gestiona informațiile despre clienți, evenimente și preferințele alimentare într-un mod organizat și eficient. Pot ține evidența tuturor evenimentelor planificate, asigurându-se că nu vor rata nicio oportunitate de afaceri și vor putea personaliza ofertele în funcție de preferințele clienților. De asemenea, pot utiliza CRM-ul pentru a colecta feedback-ul clienților și a monitoriza performanța afacerii lor.

În concluzie, clientul ideal al “Gustărilor Delicioase” este o persoană sau o companie cu venituri medii sau ridicate, care organizează evenimente de mărime medie sau mare, se preocupă de calitatea alimentelor și este dispusă să plătească pentru produse și servicii de calitate superioară. Prin utilizarea unui CRM, “Gustări Delicioase” poate gestiona cu succes informațiile despre clienți și afacerea lor, optimizând astfel procesele de marketing și vânzări.

 

Back To Top