CREARE SITE-URI WEB

Oferim o gama completa de servicii Web Design si Web Development

creare site-uri

Suntem specializati in creare site-uri cu orice nivel de complexitate, magazine online, bloguri, forumuri, galerii multimedia, servicii de optimizare pentru motoarele de căutare și multe altele.

Pentru noi, prima impresie conteaza. O afacere se face cunoscuta cel mai rapid in mediul online.
Astfel, site-ul web reprezinta prima interactiune a unui utilizator cu business-ul dumneavoastra.
Un site nu se face remarcat doar prin design-ul sau ci si prin functionalitate.
De aceea, la realizarea site-urilor ne concentram pe elementele tehnice la fel de mult cum ne concentram pe cel de estetica. Din cele doua aspecte, combinate, va rezulta un site usor de utilizat, intuitiv, oferind o experienta placuta utilizatorului.
Site-urile pe care le realizam sunt responsive (se adapteaza perfect pe orice ecran al oricarui dispozitiv), usor de folosit. Datorita combinatiei extraordinare de funcționalitate și calitate, site-urile create de noi, fiecare avand design unic, satisfac cerintele celor mai sofisticati clienți.

[Nr. voturi: 31 Nota medie: 5]

DESIGN RESPONSIVE

Peste 60% dintre utilizatorii internetului acceseaza site-urile de pe dispozitive mobile. De aceea site-urile create de noi sunt construite adaptabil, folosind tehnologia de design și dezvoltare RWD (Responsive Web Design), astfel incat, indiferent de device-ul de pe care este vizitat (PC, telefon, tableta, laptop) si indiferent de rezolutia ecranului, sa imbine estetica si functionalitatea intr-o maniera optima si sa ofere cea mai buna experiența de navigare.

ADMINISTRARE

La cerere putem realiza panou de administrare a site-ului pentru ca dumneavoastra sa puteti adauga sau modifica orice text sau imagine din site. Interfata panoului de administrare va fi intuitiva si usor de folosit astfel incat oricine se poate descurca nefiind necesare cunostinte de web design sau programare. De asemenea, daca dumneavoastra sunteti prea ocupat pentru a administra site-ul, ne putem ocupa noi de acest aspect.

SECURITATE

Din momentul in care un site este creat, indiferent ca este vorba de un magazin online sau doar un un site de prezentare, exista riscul atacurilor de tip hack (accesul la bazei de date şi furtul datelor personale; modificarea codului site-ului web pentru ca vizitatorii sa vada altceva sau sa fie redirectionati catre alte site-uri; adaugarea de continut sau comentarii spam; blocarea accesului la site). Toate site-urile create de noi sunt securizate impotriva acestor atacuri.

CONSULTANTA & SUPORT

Oferim consultanta gratuita pentru creare site, alegere nume domeniu, gazuire (hosting) site, etc. Dupa finalizarea site-ului veti primi instructiuni detaliate de folosire a panoului de administrare.

CONTACTATI-NE!


Telefonic la 0722 489 174 sau prin formular