CREARE SITE-URI WEB

Oferim o gamă completă de servicii Web Design și Web Development

creare site-uri

Suntem specializați în creare site-uri cu orice nivel de complexitate, magazine online, bloguri, forumuri, galerii multimedia, servicii de optimizare pentru motoarele de căutare și multe altele.

Pentru noi, prima impresie contează. O afacere se face cunoscută cel mai rapid în mediul online.
Astfel, site-ul web reprezintă prima interacțiune a unui utilizator cu business-ul dumneavoastră.
Un site nu se face remarcat doar prin design-ul său ci și prin funcționalitate.
De aceea, la realizarea site-urilor ne concentrăm pe elementele tehnice la fel de mult cum ne concentrăm pe cel de estetică. Din cele două aspecte, combinate, va rezulta un site ușor de utilizat, intuitiv, oferind o experiență plăcută utilizatorului.
Site-urile pe care le realizăm sunt responsive (se adaptează perfect pe orice ecran al oricărui dispozitiv), ușor de folosit. Datorită combinației extraordinare de funcționalitate și calitate, site-urile create de noi, fiecare având design unic, satisfac cerințele celor mai sofisticați clienți.

[Nr. voturi: 32 Nota medie: 5]

DESIGN RESPONSIVE

Peste 60% dintre utilizatorii internetului accesează site-urile de pe dispozitive mobile. De aceea site-urile create de noi sunt construite adaptabil, folosind tehnologia de design și dezvoltare RWD (Responsive Web Design), astfel încât, indiferent de device-ul de pe care este vizitat (PC, telefon, tableta, laptop) și indiferent de rezoluția ecranului, să îmbine estetica și funcționalitatea într-o maniera optimă și sa ofere cea mai buna experiența de navigare.

ADMINISTRARE

La cerere putem realiza panou de administrare a site-ului pentru ca dumneavoastră să puteți adăuga sau modifica orice text sau imagine din site. Interfața panoului de administrare va fi intuitiva și ușor de folosit astfel încât oricine se poate descurca nefiind necesare cunoștințe de web design sau programare. De asemenea, dacă dumneavoastră sunteți prea ocupat pentru a administra site-ul, ne putem ocupa noi de acest aspect.

SECURITATE

Din momentul în care un site este creat, indiferent că este vorba de un magazin online sau doar un un site de prezentare, există riscul atacurilor de tip hack (accesul la bazei de date și furtul datelor personale; modificarea codului site-ului web pentru ca vizitatorii să vadă altceva sau sa fie redirecționați către alte site-uri; adăugarea de conținut sau comentarii spam; blocarea accesului la site). Toate site-urile create de noi sunt securizate împotriva acestor atacuri.

CONSULTANȚĂ & SUPORT

Oferim consultanță gratuită pentru creare site, alegere nume domeniu, găzduire (hosting) site, etc. După finalizarea site-ului veți primi instrucțiuni detaliate de folosire a panoului de administrare.

CONTACTAȚI-NE!


Telefonic la 0722 489 174 sau prin formular