skip to Main Content

Tehnologia avansează rapid şi îţi simplifică activitățile zilnice în cadrul firmei tale.
Gestionarea eficientă a relațiilor cu clienții poate face diferența între succes și eșec.
Un software de management al relațiilor cu clienții (CRM) nu este un moft, ci o necesitate pentru companiile care doresc să rămână competitive și să își optimizeze procesele interne.
Un CRM îți permite să centralizezi toate informațiile despre clienții tăi într-un singur loc. Acest lucru facilitează accesul rapid la date importante, cum ar fi istoricul de achiziții, preferințele și interacțiunile anterioare, ceea ce îți permite să oferi servicii personalizate și să răspunzi prompt la solicitările lor.
Întreaga echipă de vânzări și suport are acces la aceleași informații, ceea ce îmbunătățește considerabil comunicarea internă și colaborarea. Fiecare membru al echipei are acces pentru a urmări ultimele interacțiuni cu clienții și să continue negocierea fără probleme.
În plus, primeşti acces la rapoarte și analize detaliate despre activitatea și performanța echipei tale de vânzări și suport. Aceste date sunt esențiale pentru a înțelege tendințele, pentru a lua decizii periodice și pentru a optimiza strategiile de afaceri.
Cu un soft CRM, poţi automatiza multe dintre sarcinile administrative și repetitive, cum ar fi trimiterea de e-mailuri, generarea de rapoarte sau actualizarea informațiilor de contact. Acest lucru îți permite să economisești timp prețios și să te concentrezi pe activități care aduc valoare adăugată afacerii tale.
Pe măsură ce afacerea ta crește, volumul de date și complexitatea operațiunilor vor crește și ele. Un CRM bine structurat îți permite să gestionezi această creștere fără probleme, oferindu-ți flexibilitatea de a adăuga noi funcționalități și utilizatori pe măsură ce ai nevoie.
Cu cele 8 actualizări cheie din 2024, integrate în CRM AMC și AMC Facturare, vei putea să gestionezi afacerea ta mai eficient și mai eficace ca niciodată. Descoperă cum aceste funcționalități te pot ajuta să fii mai productiv și să obții rezultate mai bune în fiecare zi.

Alertă pe e-mail pentru facturile netrimise în SPV
CRM AMC introduce o nouă funcţionalitate care te ajută să te asiguri că toate facturile tale sunt trimise la timp în Spațiul Privat Virtual (SPV) al ANAF, evitând astfel penalizările și complicațiile administrative.
Cum funcționează alerta pe e-mail pentru facturile netrimise în SPV?
Eşti notificat automat prin e-mail, pe adresa principală a contului tău, în a patra
zi calendaristică, atunci când există facturi emise către persoane juridice din România care nu au fost încă trimise în SPV.

Autentificare în doi pași
Protejarea informațiilor companiei tale este o prioritate absolută.
CRM AMC și AMC Facturare oferă o soluție eficientă pentru a-ți proteja contul împotriva accesului neautorizat: autentificarea în doi pași.
Autentificarea în doi pași este un proces de securizare a contului care adaugă un nivel suplimentar de protecție. Pe lângă introducerea parolei obișnuite, va trebui să furnizezi un cod de verificare unic, generat și trimis către adresa ta de e-mail.

Autorizare CRM AMC sau AMC Facturare în RO e-Factura fără Acces în Contul CRM AMC
Dacă nu deţii o semnătură electronică pentru a trimite e-Factura în SPV, poți obține rapid acest acces prin intermediul contabilului tău.
Procesul este simplu și eficient, utilizând generarea unui link de acces temporar.
De ce este necesară autorizarea?
Pentru a trimite facturi direct în sistemul RO e-Factura, contul tău CRM AMC sau AMC Facturare trebuie să fie autorizat în Spațiul Privat Virtual (SPV) al ANAF. Această autorizare asigură conformitatea legală și facilitează procesul de facturare electronică.
Pașii pentru obținerea autorizării:
În contul tău CRM AMC sau AMC Facturare, navighează către secțiunea „Integrări” și selectează opțiunea „e-Factura”. Această secțiune îți permite să configurezi sincronizarea cu sistemul e-Factura.
Selectează opțiunea „Nu am acces în SPV cu Certificat Digital”. Aceasta îți va permite să generezi un link de acces pentru contabilul tău.
CRM AMC sau AMC Facturare va genera un link de acces special pentru contabilul tău. Acest link are o valabilitate de 7 zile și poate fi utilizat pentru autorizarea semnăturii electronice necesare sincronizării cu e-Factura.
Trimite link-ul generat către contabilul tău prin e-mail sau alt canal de comunicare. Contabilul va utiliza acest link pentru a autoriza sincronizarea cu e-Factura în numele tău.
Contabilul tău va accesa link-ul și va urma pașii indicați pentru a autoriza semnătura electronică. După finalizarea acestui proces, contul tău CRM AMC sau AMC Facturare va fi autorizat pentru trimiterea facturilor în RO e-Factura.
După ce contabilul autorizează semnătura, vei putea să trimiți e-Factura direct din contul tău CRM AMC sau AMC Facturare, respectând toate cerințele legale și asigurând o procesare eficientă a facturilor.

Adăugare punct de lucru clienți pe factură
Gestionarea eficientă a facturării pentru clienții cu mai multe puncte de lucru este esențială pentru o administrare corectă și organizată a afacerii tale. CRM AMC oferă o soluție simplă și eficientă pentru această problemă, permițând adăugarea punctelor de lucru direct în profilul clientului și selectarea lor la emiterea facturilor.
Cum adaugi puncte de lucru pentru clienți?
a) Accesează contul tău CRM AMC.
b) Navighează la secțiunea „Clienți”.
c) Selectează clientul pentru care dorești să adaugi punctele de lucru.
d) Accesează „Editează Informațiile Clientului”.
e) Adaugă detaliile punctului de lucru în câmpurile dedicate (adresă, nume, etc.).
f) Salvează modificările.

Dacă adaugi un client nou și acesta are mai multe puncte de lucru, poți include aceste informații încă de la început:
a) Navighează la „Adaugă client nou” în secțiunea „Clienți”.
b) Completează informațiile generale ale clientului.
c) În secțiunea destinată punctelor de lucru, adaugă detaliile pentru fiecare locație.
d) Salvează clientul cu toate punctele de lucru asociate.

După ce ai adăugat punctele de lucru, la emiterea unei facturi pentru un client, poți alege locația specifică pentru care se emite factura:
a) Accesează secțiunea „Facturare” din CRM AMC.
b) Selectează clientul pentru care dorești să emiti factura.
c) În câmpul destinat punctului de lucru, alege din lista disponibilă locația corespunzătoare.
d) Completează restul detaliilor facturii și emite documentul.

Anulare factură primita din SPV
În cazul în care primești o factură greșită de la un furnizor prin Spațiul Privat Virtual (SPV), CRM AMC îți oferă posibilitatea de a anula factura respectivă pentru a nu fi inclusă în calculele tale financiare. Această funcționalitate este esențială pentru a menține acuratețea datelor contabile și pentru a evita erorile în raportările financiare.
Prin posibilitatea de a anula rapid facturile greșite, simplifici procesul de gestionare a documentelor contabile și economisești timp, evitând necesitatea de a corecta manual erorile.

Validare automată XML e-Factura înainte de trimitere în SPV
Pentru a te asigura că facturile tale electronice sunt corecte, înainte de a le trimite în Spațiul Privat Virtual (SPV), CRM AMC oferă o funcționalitate de validare automată a XML-ului e-Factura. Această verificare prealabilă este esențială pentru a evita erorile și respingerile ulterioare din partea SPV, economisind astfel timp și resurse.
Cum funcționează validarea automată XML e-Factura?
Asigură-te că ai autorizat contul tău SPV în CRM AMC. Acest pas este necesar pentru ca sistemul să poată interacționa corect cu SPV și să efectueze verificările necesare.
a) Emite factura în mod obișnuit prin CRM AMC, completând toate informațiile necesare.
b) În momentul în care inițiezi trimiterea facturii către SPV, CRM AMC va efectua automat o verificare a XML-ului e-Factura pentru a detecta orice eroare.
c) Dacă există erori în structura sau datele XML-ului e-Factura, acestea vor fi afișate pe ecran imediat.
d) După ce ai corectat erorile, poți retrimite e-Factura în SPV direct din CRM AMC. Sistemul va efectua din nou o validare automată pentru a se asigura că toate problemele au fost rezolvate.
Validarea automată a XML-ului e-Factura reduce semnificativ riscul de a trimite facturi eronate în SPV. Acest lucru minimizează respingerile și necesitatea de a corecta și retrimite facturile ulterior.

Validare manuală XML e-Factura în CRM AMC
Indiferent dacă ai autorizat sau nu contul de SPV în CRM AMC, poți efectua o validare manuală a e-Facturii direct din platformă. Această funcționalitate este esențială pentru a te asigura că facturile tale sunt corecte înainte de a le trimite în SPV, evitând astfel eventualele erori.
Cum să efectuezi validarea manuală a XML-ului e-Factura?
Pentru a începe procesul de validare manuală, accesează factura emisă în CRM AMC.
Odată ce ești pe pagina facturii, selectează opțiunea “Descarcă e-Factura”. Acest pas va genera fișierul XML al facturii tale, pregătit pentru validare.
După descărcarea e-Facturii, bifează opțiunea “Validează XML”. Acest pas inițiază procesul de verificare a XML-ului facturii pentru a detecta eventualele erori.
Dacă XML-ul conține erori, acestea vor fi afișate pe ecran. CRM AMC oferă o descriere detaliată a fiecărei erori, astfel încât să poți înțelege și remedia rapid problemele identificate.
Revizuiește erorile afișate și ajustează factura în consecință. Poți modifica datele necesare direct în platformă pentru a te asigura că toate problemele sunt rezolvate.
După ce ai corectat erorile, poți relua procesul de descărcare și validare a XML-ului e-Factura pentru a te asigura că nu mai există probleme. Odată ce factura este validată corect, aceasta este pregătită pentru trimiterea în SPV.
Validarea manuală îți oferă control deplin asupra procesului de verificare a facturilor, asigurându-te că fiecare detaliu este corect înainte de a trimite factura în SPV.

Creare cont de plăți online la Netopia Payments direct din CRM AMC
Pentru a simplifica procesul de integrare a plăților cu cardul pe factură, am implementat posibilitatea de a crea un cont la Netopia Payments direct din CRM AMC, în doar doi pași simpli. Această funcționalitate îți permite să adaugi opțiuni de plată rapid și eficient, facilitând astfel gestionarea tranzacțiilor online și îmbunătățind experiența clienților tăi.
Pașii pentru crearea contului Netopia Payments din CRM AMC
Începe prin a accesa secțiunea de integrare a plăților din meniul CRM AMC. Aici, vei găsi opțiunea de a te conecta cu Netopia Payments.
Urmează instrucțiunile pentru a crea un cont nou la Netopia Payments. Acest proces este simplu și rapid, necesitând doar câteva informații de bază despre afacerea ta. După completarea formularelor necesare, contul tău va fi gata pentru utilizare.
Prin crearea contului direct din CRM AMC, eliminăm pașii intermediari și simplificăm procesul de integrare a plăților cu cardul. Astfel, poți adăuga opțiuni de plată pe facturile tale.
Poți urmări și gestiona tranzacțiile online direct din platformă. Aceasta economisește timp prețios pentru echipa ta și îmbunătățește eficiența operațională.
Oferind clienților tăi opțiunea de a plăti facturile online cu cardul, le facilitezi procesul de plată, ceea ce poate duce la o creștere a satisfacției și loialității acestora față de afacerea ta.

Acum, că ai toate aceste funcţionalităţi la îndemână, tot ce trebuie să faci este să le utilizezi şi să te bucuri de beneficiile automatizării în fiecare zi.
Dacă încă nu ai încercat CRM AMC sau AMC Facturare, te poţi bucura de 30 de zile gratuite pentru a testa toate actualizările din 2024.

Back To Top