SEO | OPTIMIZARE GOOGLE

Optimizarea pentru motoarele de cautare este fundamentala pentru succesul in marketing-ul online.

Strategiile noastre SEO vor pozitiona site-ul dumneavoastra intr-un clasament superior in rezultatele cautarii, ceea ce va duce la o crestere considerabila a vanzarilor, profitabilitatii si eficientei costurilor pentru clientii nostri.

optimizare seo

SEO (search engine optimization) este procesul de creare a paginilor web directionate pe cuvinte cheie specifice, optimizarea vitezei site-ului intr-o combinatie din care rezulta situarea in pozitii superioare in listele de cautare organice. Altfel spus, SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare (Google, Bing, etc) este modul prin care un site devine mai usor de gasit pentru clienti. Este o operatie complexa si se realizeaza prin rescrierea codului site-ului. Poate dura de la 1-2 luni pana la 1 an in functie de mai multi factori.

Suntem o agentie care foloseste doar metode SEO sigure (whitehat), evitand o penalizare ulterioara a site-ului de catre motorul de cautare Google.

Echipa noastra este pregatita sa analizeze aspectele SEO ale website-ului dumneavoastra pentru a va ajuta sa cresteti traficul online si sa maximizati veniturile.

[Nr. voturi: 32 Nota medie: 4.8]

CONTACTATI-NE!


Telefonic la 0722 489 174 sau prin formular